115

Sorte lysbrytere er prikken over i-en i moderne hjem

Når du først pusser opp boligen eller hytta, er det kjekt å vite at du kan velge brytere med elegant design.

For CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

29. juni 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210629093523531.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210629093523531.jpg?maxwidth=900
0

Sorte lysbrytere har eksistert i noen år, men har først i nyere tid blitt et populært valg for folk med øyne for detaljer.

Når du først har brukt mye tid og penger på å pusse opp eller bygge bolig, bør du også sørge for at finishen blir bra. Du løfter raskt hele inntrykket der du bor ved å gå for sorte, matte lysbrytere istedenfor de kjedelige hvite.

Det er både enkelt og rimelig å bytte ut de ordinære hvite bryterne med stilige sorte, og det er jo moro å se at også bryterne kan være en del av interiørdesignet.

Gjennomgående stil i hele boligen

Sort matt har tatt av, noe vi også ser i andre bransjer, som vannkraner på kjøkkenet. Hvorfor skal man ta til takke med standardfargene når det finnes andre alternativer, særlig når det koster så lite for den siste finishen? Det er jo kjedelig at bryterne ikke passer inn i et ellers gjennomført hjem. 

I tillegg til sort matt, finnes de elegante bryterne og panelene i disse fargene: 

Piano (glinsende sort), Hvit (klar hvit) og Alu (aluminium, grå).

mTouch – mer enn bare lysstyring

mTouch Home gir deg full kontroll over komfort, strømsparing, sikkerhet og trygghet. Alle produktene «snakker» sammen, og med appen eller mTouch Sparebryter kan du velge forskjellige innstillinger for å spare strøm. Velg om du er «hjemme», «borte» eller «ute», samt om det er «dag» eller «natt».

Hvis du ikke vil gjøre hele huset «smart» med en gang, kan du begynne i det små – lys og varme er et fint sted å starte. Du kan legge til eller fjerne produkter og funksjoner når som helst.

I serien med Sorte produkter fra norske CTM Lyng, finner du termostat, dimmer, sparebryter og Astrour, som forklares under bildet av produktene.

mTouch One er en termostat som viser presis temperatur/effekt i LCD-displayet og justeres med touchberøring. Den har nattsenkingsfunksjon, frostsikring, ukeur (senking), Zzilentfunksjon (eksempelvis på soverom) med mer.

mTouch One har en selvforklarende meny med flere innstillinger, eksempelvis gulvfølertype, hurtigoppsett eller manuell innstilling av ukeur. Du kan også velge bakrunn og tekst på LCD-displayet. I tillegg har den tastelåsfunksjon/barnesikring og parkettfunksjon, samt innstilling av makstemperatur for å unngå unødig strømforbruk.

mTouch Dim viser lysnivået i LCD-displayet og justeres opp og ned med touchberøring. Den har en lett forståelig meny med innstillinger, eksempelvis maks-/min-nivå, tid/dato, romnavn og stegdimming. Du kan også velge bakgrunn og tekst på displayet.

mTouch Sparebryter er et trådløst styrepanel for å raskt og enkelt kunne sette ett eller flere smarte mTouch-produkter i ønsket modus. Den kan brukes på termostater og styrepanel, eller i kombinasjon. Sparepanelet fungerer som en hovedbryter for alle lys og all varme i boligen, med hjemme-, borte- eller ute-modus.

mTouch Astro er et digitalt koblingsur med 4 funksjoner. Velg mellom astrour (etter solen), timer (nedtelling), dagur og ukeur. Denne har et stort LCD-display med touchberøring, som gjør det enkelt å velge menyinnstillinger og funksjoner. mTouch Astro har også innebygget reléutgang.

Sommerhytta på TV 2

I over 30 episoder spilte mTouch hovedrollen som elektromateriell i «Sommerhytta» på TV 2, hvor målet for deltakerne var å bygge den beste hytta – som de to vinnerne fikk i premie.

CTM Lyng

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering og lys- & varmestyring.

4180
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181203120618954.png #FFFFFF
Les også