mTouch Home

Alt du trenger for full kontroll i ditt hjem eller fritidsbolig

Av CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

20. juni 2019
Av CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

20. juni 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190620130114330.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190620130114330.jpg?maxwidth=2000
0

Det enkle er det beste!

mTouch Home er et totalkonsept for nybygg og rehabilitering, som ivaretar alle nødvendige funksjoner og gir brukeren full kontroll, innenfor komfort, strømsparing, sikkerhet og trygghet, med brukervennlighet og fleksibilitet i bunnen. 

Produktene i konseptet er blant annet utviklet for å gjøre det mulig å bo hjemme og betjene egen bolig når livet endrer seg. Produktene i serien har intuitivt brukergrensesnitt og enkel og rimelig oppgradering fra standard funksjoner til system.

https://www.youtube.com/embed/x0KO4Eqm_B4


mTouch Home  består av flere produkter, blant annet mTouch sparebryter som er et av markedets enkleste, mest bruker- og monteringsvennlige trådløse styringspanel. Panelet har funksjoner som Hjemme, Borte og Ute, eller Natt og Dag, for enkel overordnet styring av alle tilkoblede funksjoner som sikrer komfort, høy sikkerhet og lavt strømforbruk. 


Termostatene og dimerne i konseptet har stort display og touchknapper som gjør produktene svært enkle i bruk. Systemet er bygget opp med enkle og lett forståelige funksjoner som gir brukeren full kontroll. Produktene kan styres via sparebryter på veggen, eller app på mobilen hvor du også kan få alarmer fra komfyrvakt, vannstopp mv. Man kan enkelt legge til eller fjerne produkter og funksjoner, for å ivareta ønsket om trygghet, god komfort og forutsigbar bo-økonomi også når du ikke er hjemme.


Les mer om vår smarthusløsning her1468
or å ivareta ønsket om trygghet, god komfort og forutsigbar bo-økonomi også når du ikke er hjemme.
mTouch Home trenger KUN 230V. De smarte samfunksjonene mellom produktene og de overordnede funksjonene via mTouch Sparebryter og/eller App, skjer trådløst.
Alle mTouch-produktene snakker samme språk og styres via sparebryter og smarttelefon. Med mTouch kan bruker varsle alarmer fra mKomfy komfyrvakter og vannstopp-systemet Aqua Xpress til appen eller andre systemer. Man kan svært enkelt legge til eller fjerne produkter og funksjoner når som helst.
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181203120618954.png #FFFFFF
Les også