SWITCH SECTION

Marit Bjørgen valgte CTM Lyng på hytta

Av CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

5. mars 2020
Av CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

5. mars 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200306084218363.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200306084218363.jpg?maxwidth=2000
0

Da Marit Bjørgen skulle bygge seg hytte på hjemplassen, kunne hun velge blant alt som finnes av produkter og løsninger i markedet. Valget falt på mTouch Home, fra det Trønderske selskapet CTM Lyng AS. Kriteriene som var satt av Bjørgen var; enkelt å bruke, driftsikkert, enkelt å utvide senere, pent design og så kortreist som mulig. Gaula Elektro, som var elektriker i prosjektet, konkluderte raskt med at mTouch Home var det eneste systemet som fylte alle kriteriene. 

mTouch Home gir brukeren full kontroll innenfor komfort, strømsparing, sikkerhet og trygghet. Alle produktene "snakker" sammen og kan enkelt styres via sparebrytere, med funksjoner som Hjemme, Ute og Borte, Natt og Dag, eller app hvis man ønsker det, slik Marit Bjørgen ønsket.

Hvis du ikke ønsker å gjøre hele huset "smart" med en gang kan du begynne i det små, med feks lys og varme. mTouch Home er bygget opp slik at man enkelt kan legge til eller fjerne produkter og funksjoner når som helst, eksempelvis når behov eller livs-situasjonen endrer seg.

På hytta til Marit er det valgt sort farge på produktene. mTouch Home produktene kommer i 5 forskjellige farger og overflater. Noe som  gir mulighet for optimal tilpasning til de ulike hjem.

Gjør som Marit Bjørgen når du skal bygge nytt eller rehabilitere - velg det Norske kvalitetsproduktet mTouch Home, der brukervennlighet, kvalitet og driftssikkerhet er satt i høysetet.

mTouch Home er montert av Gaula Elektro As

Det er viktig å bruke flinke fagfolk!

2096
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181203120618954.png #FFFFFF
Les også