115

Åpne døra eller slå på lyset uten å trykke på bryteren

Berøringsfrie produkter forebygger smitte og sykdommer og er kjekke og elegante.

For CTM Lyng AS

Trine Dragsten

CTM Lyng AS

1. september 2021
SWITCH SECTION
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210901091419397.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210901091419397.jpg?maxwidth=900
0

Det er jo et paradoks i en pandemi, at sistemann som forlater jobben må ta på noe som alle i bygningen har tatt på i løpet av dagen for å åpne utgangsdøra, og potensielt drar med seg smitte på veien hjem. Det er heller ikke sikkert at døråpneren blir vasket så ofte. Lysbrytere har samme utfordringen.

Nå, med de nye, berøringsfrie UnTouch™-produktene fra norske CTM Lyng AS, slipper du dette. Du trenger bare å vifte med hånda eller nærme deg bryteren for å slå på lyset eller åpne døren.

UnTouch™-produktene er ikke bare et tiltak for å hindre spredning av virus og annet akkurat nå, men noe som alle bygg med mange brukere bør installere, som forebyggende tiltak mot generell spredning av smitte i årene fremover.

735
b-0TrueFalse

UnTouch™ On/Off PH

De hygieniske, berøringsfrie UnTouch™ On/Off PH-bryterne, til for eksempel lysstyring, slås på med én enkel håndbevegelse, og av igjen ved neste bevegelse. Bryterne er designet med figurer som viser produktets funksjon.

240
true
b-0TrueFalse

UnTouch™ Pulse PH

De berøringsfrie bryterne, som egner seg til eksempelvis dørautomatikk, heter UnTouch™ Pulse PH, og har utgang med potensialfri kontakt som normalt er åpen. De har et enkelt design med figurer som viser produktets funksjon.

243
https://www.youtube.com/embed/uB_ihspH7Dg
true
b-0TrueFalse
0

Bevegelsessensor

Lyset kan også ha bevegelsessensor med innebygget timer, slik at det automatisk slås på når sensoren registrerer bevegelse, og skrus av etter en gitt tidsperiode. Alle kan dermed være trygge på at lyset slås av i rom som ikke er i bruk – én ting mindre å tenke på. Hvis noen kommer inn i rommet mens timeren går, begynner den innebygde klokka å telle på nytt.

En bevegelsessensor er praktisk, komfortabelt og ikke minst økonomisk, da den også sparer strøm, i tillegg til å være et enkelt og godt smitteverntiltak.

Flere muligheter fra CTM Lyng AS

Den norske produsenten har også mange andre berøringsfrie produkter, som ulike bevegelsesfølere for automatisk/berøringsfri lysstyring i mindre arealer, med av/på-funksjon eller innebygget dimmer, samt forskjellige korridorreleer for automatisk/berøringsfri lysstyring i store, lange og høye arealer.

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering samt lys- & varmestyring.

1041
b-0TrueFalse
left -1 b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181203120618954.png #FFFFFF
Les også